Toolboy.be: Service-center en single-source supplier bij uitstek!

Toolboy.be is een toonaangevend toeleveringsbedrijf voor bouw, industrie en kmo. Een complete assortiment gereedschappen, producten en alle denkbare toebehoren voor eender welk gebruik. Toolboy.be levert de juiste goederen, producten, onderdelen en producten snel, betrouwbaar op de juiste moment, direct uit eigen voorraad. Uw garantie voor ideale inkoop, maximale productiviteit aan minimale kost! Het aanbod gaat van bevestigingsmaterialen, gereedschappen, elektrische machines, toebehoren, scheikundige producten, ladders, stellingen, magazijninrichtingen, onderhoud, pbm’s, hygiëne enz enz…

Het aanbod is meer dan de beschikbaarheid van kwalitatieve producten met concurrerende prijzen van de meest toonaangevende fabrikanten, wij beschikken tevens over alternatieve merken en producten waarvan ook daar de kwaliteit aan de scherpste normen zijn onderworpen, reeds bewezen zijn en goedkoper zijn.

Door vlot in te spelen op de behoeften van onze klanten zijn we in staat het liggend kapitaal aan goederen en stock tot een minimum te beperken. Door de grote verscheidenheid aan producten besparen we jullie tevens aan tal van leveranciers. Op uw vraag kunnen we extra producten in ons gamma opnemen en binden we ons niet aan ons eigen gamma. Door het aantal leveranciers te beperken en te consolideren, zonder af te doen aan kwaliteit en betrouwbaarheid van levering, dragen wij bij aan een werkelijke en aantoonbare kostenbesparing.

Op Toolboy.be vindt u een gamma waar u voldoening zal aan hebben. Onze jarenlange ervaring staat hiervoor garant. Bovendien heeft Toolboy.be een eigen service-desk en een hersteldienst. U kan dus in alle vertrouwen aan de slag. - Meer dan dertig jaar ervaring.

Eigen hersteldienst en uitmuntende dienst na verkoop.

Technisch personeel dat u kan helpen bij uw keuze.

Vlot beschikbaar via e-mail, telefoon en ter plaatse.

Toolboy.be kan ook inspelen op uw wensen van de facturatie. Per dag/maand, per levering, per aankooporder enz.